Fekete bölény fehér színben Japánból: Mercedes R230 Black Bison Edition

Wald R230 SL Sports Line Black Bison Edition

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A japán Wald International a jövő havi, Los Angelesben rendezett SEMA tuning kiállításon mutatja be vadonatúj Mercedes-Benz SL-konverzióját.


A japán Wald International a novemberi SEMA tuning kiállításon prezentálja legújabb Mercedes SL átiratát, a hangzatos nevű Wald R230 SL Sports Line Black Bison Editiont.
A tuningcég egyedi aerodinamikai csomagot fejlesztett ki az autóhoz. Megváltozott az első lökhárító formája, erőteljesen kiszélesítették a kerékjáratokat elöl és hátul, hangsúlyosabbak lettek a küszöbök. A csomagtérajtó szélére különleges formájú hátsó légterelőt helyeztek, de a legérdekesebb a hátsó lökhárító lett, a diffúzor közepére egy furán torzított krómszegélyes hatszöget applikáltak, a közepére valamint két oldalára pedig extra féklámpákat szereltek fel, azaz összesen hat darab piros fény jelzi, ha a Fekete Bölény sofőrje beletapos a fékbe.
Hirdetés
A lökhárító két szélén található DTM stílusú dupla kipufogóvégződéseken át üvölti tele a nagyvilágot a német-japán autó. Hogy még nemzetközibb legyen az SL, az Egyesült Államokban a Jonari Corporation forgalmazza, elöl 9J x 20, hátul 11J x 20 coll méretű Renovatio R12 felnikkel és nagy teljesítményű, alacsony profilú gumikkal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?