Felrázza a kisteherautók piacát az új Caddy

Izgalmasnak ígérkezik a következő generációs Volkswagen Caddy

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Merész vonalakkal vázolták fel a jövőre bemutatkozó új puttonyost, a szabadidős tevékenységeket folytató vásárlók felé is nyitnának.

A dobozos autók piacán referenciának számító Volkswagen Caddy nem mai darab, jelenlegi generációja 2003 óta van piacon. Két modellfrissítés után azonban teljesen megújul a kisteherautó (és az arra épülő akár hétüléses egyterű), jövőre érkező változatáról pedig korai látványterveket közölt a márka.
Hirdetés
A rajzok alapján kifejezetten izgalmasnak ígérkezik az új Caddy, ilyen stílussal új színt vihet a puttonyos autók piacára. Persze csodák nincsenek, a végleges verzió ettől sokkal visszafogottabb lesz, azonban látható, hogy sportos megjelenést szánnak a következő generációnak. Még a fekete műanyag első és hátsó lökhárítók is ízlésesen mutatnak az autón, az új hátsó lámpákon pedig a T-Cross stílusa köszön vissza - a rácsozott orr, a hatalmas felnik és a futurisztikus visszapillantók persze kevés eséllyel kerülnek át a szériaváltozatra. Mindenesetre egyértelmű a cél, hogy a Caddy egy új, friss arculattal lépjen jövőre a piacra. Az új stílus nem véletlen, a Volkswagen ugyanis próbál azok felé nyitni, akik személygépkocsiként használják a modellt - hétüléses verziójában, állami támogatással megfontolandó alternatíva lehet a crossoverek vásárlói számára. Természetesen áruszállító változatainak praktikussága és variálhatósága is megmarad, továbbra is választható lesz kétszárnyú, oldalra nyíló hátsó ajtókkal, igény szerint teljes lemezeléssel. A képet új LED lámpák és a megújult VW embléma teszi teljessé, emellett pedig egy elektromos verzió bevezetése sem kizárt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?