Felvarrták a Renault Captur ráncait, teljesen új külsőt kapott

Szinte rá sem ismerni a magyarok egyik kedvenc Renault modelljére

Immár a Renault aktuális formanyelvén rajzolták újra a Capturt , amely gazdagodott egy új felszereltségi szinttel is, és egy kicsit környezetbarátabbá vált.

Szemből nézve a frissítettváltozat olyan, mintha egy teljes generációváltás történt volna a Captur életében, azonban ez még mindig csak a második generáció. Megkapta az új emblémát, és a hűtőmaszkját is módosították, valamint az első fényszórók és a nappali menetfény megjelnése is megváltozott. Oldalról nézve már nem ennyire feltűnő a különbség, ahogy hátul is megtartotta a már ismert vonalait, de az új márkajelzés ide is felkerült, illetve némiképp módosították a hátsó lámpák kialakítását, de az ismert C forma megmaradt.
Hirdetés
Az utastérben már kevesebb módosítás látható, de a képernyőket természetesen modernizálták. Középen, a függőlegesen elhelyezett érintésérzékeny multimédiás kijelző immár alaphangon is 10,4 colos, míg a digitális műszeregység a legmagasabb felszereltségi szinteken 10,25 col méretű. Motorfronton továbbra is a 90 lóerős háromhengeres benzines erőforrás jelenti a belépő szintet hatfokozatú manuális sebességváltóval. Szintén ez a hajtáslánc elérhető LPG opcióval is. Egy szinttel feljebb lépve már négyhengeres benzinmotorok kerülnek az autóba, 1,3 literes, vagy 1,6 literes. Utóbbi kizárólag villanyosított kivitelben kapható, full hibridként 145 lóerős teljesítménnyel, míg a kisebb elektromos rásegítés nélkül is, vagy lágy hibridként. A megújult Captur áprilisban már elérhető lesz a gyártó közleménye szerint.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?