Folytatódik a luxus SUV-ok csatája, vajon ki a jobb közülük?

Ismét terepen fogtak vallatóra néhány luxus szabadidő-autót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Első nekifutásra 9 luxus szabadidő-autót vittek terepre a „SUV csata” elnevezésű YouTube csatorna szerkesztői. Most 8 különböző típussal készültek.

Ismét leszögezik a videó elején, hogy a korábbihoz hasonlóan az összehasonlítás nem teljesen igazságos, hiszen nem ugyanaz a sofőr próbálja végig az autókat, illetve a gumiabroncsok sem egyformák. Annyit megtettek ugyan, hogy mindegyiket azonos nyomásúra fújták fel, de ez még nem elég a pontos összehasonlításhoz. Mindenesetre így is érdekes látni, hogyan boldogulnak a városi terepjárók. Illetve egy komoly terepjáró is helyet kapott a csapatban, igaz, manapság már őt is kezdik alulértékelni ezen a területen, annyira SUV-os lett: a Mercedes G-osztályról van szó. Annyi csavart vittek most a történetbe, hogy az új típusok mellett idősebbeket is felvonultattak. Például a Mercedes ML-t, de érdekességként a korábban is szerepeltetett GLE-t is újra elhozták, hogy összehasonlítható legyen az ML modellel. A BMW palettájáról egy 2014-es X5 érkezett, ám mellé már nem állították oda a korábbi videóban szereplő új változatot. Érdekes még látni a Tesla Model X-et is, végül a szintén komolyabb terepjárónak számító Toyota FJ Cuisert is. A csatorna szerkesztőinek következő dobása már nem ennyire a luxuskategóriára fog korlátozódni, lefelé indulnak el a SUV-ok ranglétráján.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?