Forró ferdehátúként szomorúbb véget is érhetett volna ez a Focus RS

Így is ki lehet végezni egy Ford Focus RS-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A több mint háromszáz lóerő és az elsőkerékhajtás kombinációja gyilkos tud lenni, de mégsem ez okozta ennek a Ford Focus RS-nek a vesztét.

Az ember sok mindenre felkészül a Ford Focus RS-sel kapcsolatban. Például azzal, hogy olyan emberek vásárolják, akiknek több a pénze, mint a vezetési tudása, és mondjuk besokall kanyarban, kitépi a kormányt a vezető kezéből, de arra senki nem készülhetett fel, ami most történt Németországban. Átlósan keresztben az árok fölött állt meg az a fehér színű példány, valahol a Nürburgring közvetlen közelében, de a fényképek alapján úgy tűnik, nem szenvedett komoly sérüléseket az autó. Szerencsére, hiszen pótolni már nem lehet, befejezték a sorozatgyártást, a kereskedőknél még kiállított példányok is mind el vannak adva – csak némi árengedmény fejében még nem vette át a kulcsokat a tulajdonosa. Fénysérült, ez a legjobb jelző arra, hogy mi történt ezzel a Focus RS-sel.
Egyébként nagyon is emberi oka volt ennek a balesetnek. A sofőr elfelejtette behúzni a kéziféket. Szerencsére a közlekedés más résztvevőjében nem tett kárt az elszabadult autó, de legalább egy komolyabb átvizsgálásra azért szükség lesz, mielőtt újra szabadjára engedi a tomboló lóerőket a Nürburgringen az autó luxemburgi tulajdonosa.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?