Frankfurtban debütál a frissített Hyundai Santa Fe 

Ráncfelvarrást kapott a Hyundai középső SUV-ja, a Santa Fe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A külső és belső módosítások mellett több biztonsági extra is bekerült a Hyundai szabadidő-autójába, melyet elsőként a hamarosan nyíló Frankfurti Autószalonon láthatunk.


A modellfrissítés során a külső csupán minimálisan módosul. Az első és hátsó lökhárítókat újrarajzolják, előbbibe LED-es nappali menetfény is kerül. Az első hűtőrács krómozott elemeket kap, a lámpatestek dizájnja is némileg átalakul. Hátul a korábbi négyszögletes helyet ovális kipufogókat találunk majd, ezen felül pedig a hátsó lámpák is LED-esek lesznek.
Hirdetés

Az utastérbe nagyobb méretű infotainment kijelző kerül, az anyagok minősége tovább javul. A frissítéssel számos biztonsági extra is megjelenik: az automatikus vészfékező berendezésen és a hátsó keresztirányú forgalmat figyelő rendszeren kívül megtalálható lesz az intelligens tempomat, a sávváltást segítő, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és az távolsági fényszóró asszisztens is. A hajtáslánccal kapcsolatban nem adott ki információt a gyártó, valószínűleg ezen a téren nem várható nagyobb változás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?