Guruló kastély Mercedesből

Luxus a köbön: Ketterer lakóautó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Aki szeret utazni, de menet közben is luxuskörülményekre tart igényt, annak maximálisan ajánlott a Ketterer Continental lakóautó beszerzése. Pénzről persze nem érdemes beszélni.


Nézzünk szembe a valósággal: sok ember állandó lakása nem ér fel a Ketterer Continental lakóautó nyújtotta luxussal és kényelemmel, sőt, nem túlzás kijelenteni, hogy egyesek ennél szerényebb alapterületű bérleményekben élnek. A Mercedes-Benz alvázra megálmodott, és pazar módon berendezett guruló lakosztály sem felszerelésével, sem kiviteli minőségével nem ad okot kritikára. A fedélzeten ötszemélyes étkező, nappali, kompletten berendezett konyha, franciaágyas hálószoba, valamint tusolóval és káddal egyaránt rendelkező fürdőszoba is található. Mivel a teherautós méret több okból sem éppen praktikus városnézésre (behajtási tilalmak, manőverezhetőség), a Ketterer Continental hátuljában garázs került kialakításra, ahonnan ideális városi kisautó, egy smart Fortwo varázsolható elő.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?