Hamarosan leleplezi a Honda a legújabb villanyautóit

A Honda komolyan gondolkodik a villanyosított jövőben: mutatjuk, mikor jönnek az újdonságok!

A Honda Európában egyetlen kivétellel már csak és kizárólag villanyosított modelleket kínál, jövőre pedig újabbak érkezhetnek.

Mintha csak tegnap mutatta volna be a Honda az új villanyautóját, az e:Ny1 SUV-ot, máris újabb elektromos járműveket gurítanak a nagyközönség elé jövő év elején, a Las Vegas-i CES rendezvényen. A január 9-i eseményen a közlemény szerint a márka villanyautóinak új nemzedékét ismerheti meg a nagyvilág, így biztosan több modellt is prezentálnak. A Honda egyébként is az élen szeretne járni a villanyosításban, hiszen célkitűzéseik szerint 2050-re teljesen karbonsemleges gyártásfolyamatot szeretnének elérni, 2040-re pedig a teljes modellpalettát kizárólag elektromos és hidrogén üzemanyagcellás járművek alkotják majd. Jelenleg Európában már most is csak hibrid rendszerrel lehet Honda személyautót vásárolni, csupán egyetlen kivétel akad, a Civic Type R.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?