Hatalmas lakóautót villantott a Volkswagen

Egy komplett lakás elfér az új Volkswagen Crafter gyomrában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Volkswagen Crafterből szinte bármi lehet, olyan céleszközt faraghatunk belőle, amilyenre szükségünk van. Ha megvalósul, még lakhatunk is a Volkswagen teherautójában.


A Mercedestől már független új Volkswagen Crafter nem csak dizájnban lépett nagyot, vezetéstámogató rendszereinek köszönhetően olyan egyszerű vezetni mint egy személyautót. A lengyel gyártású teherautót már a Volkswagentől is rendelhetjük többféle felépítménnyel, de amit ők nem kínálnak, arra vannak kisebb vállalkozások. Most viszont bővítené kínálatát a Volkswagen, méghozzá a márkához fűződően lakókocsi kivitellel. Igaz a valódi Camper Van a Transporter, vagy a Multivan, a Crafter viszont annál jóval élhetőbb lehet, mivel minden belefér, amire szükségünk lehet.
Hirdetés
A California XXL tanulmányt a düsseldorfi Caravan Salonra készíttették, de egyelőre csak egy kis ízelítő, hogy ilyet is csinálnának. A közepes tengelytávú normál Crafterrel kezdték az építkezést, aminek a tetejét megemelték és napelemet építettek rá. Légellenállása szerintük még így is nagyon közel áll a gyárihoz. A Crafter lakóautóban elfér egy kétméteres franciaágy, zuhanyzó, mellékhelyiség, két gázégős tűzhely, meg persze kanapé és a két első ülés is hátrafordítható. Mellesleg persze a klasszikus jegyek megőrzése érdekében a Multivan Bicolorhoz hasonlóan kétszínű fényezéssel dobták fel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?