Hatékonyabb szerviz, szebb szalon a Volvónál

Megújult az első hazai Volvo kereskedés, a többi is követi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ráncfelvarráson esett át a Volvo Galéria, a svédek hazai kereskedései új arculatot öltenek és hatékonyabb szerviz szolgáltatást nyújtanak.


Az elmúlt hónapokban komoly fejlesztéseken ment át a Váci úti Volvo Galéria, a márka hazai kereskedései közül ez újult meg először a külföldön már látott példák nyomán. A kereskedés letisztultabb arculatot kapott, a hideg, kimért svéd stílust otthonos, kényelmes, meleg fénnyel bevilágított váróval kombinálták. A kereskedés elrendezése is változott valamelyest, az autókat sorban egymás mögött találjuk, és mindegyik mellett online kapcsolatú tableten állíthatjuk össze álmaink Volvóját.
Hirdetés

A szalon megújulása mellett talán fontosabb a hatékonyabb szerviz kialakítása. A Volvo Galéria szerelőcsarnokában szinte mindent kicseréltek, a hagyományos csápos emelőket földbe süllyesztettekre cserélték, ennek helytakarékossági és praktikussági szempontjai is vannak. Mivel nincsenek hagyományos oszlopai, akár nyitott ajtókkal is megemelhető, így egyszerre több dolgot is csinálhatnak egy autón. A munkarend is jelentősen változott, korábban egy emelőn lévő autóra egy szerelő jutott, most emelőnként két ember dolgozik és a csapatokat folyamatosan forgatják, hogy mindenki dolgozzon mindenkivel. Négy emberenként van egy felelős, aki esetenként be is segíthet. A szervizre kapható időpontok várakozási ideje jelentően lecsökkent, a korábbi nagyjából két hétről 5-7 napra előre már tudnak időpontot ajánlani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?