Hölgyekhez szól, hölgyeket szólít meg a Skoda

Mire vágynak a nők? A Skoda is ezt szeretné megtudni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szép számokat hoz a Skoda, de persze gondol a jövőre is. A flottavásárlók és a férfiak mellett mind több hölgyet is meg kívánnak nyerni - ezért indítottak egyedi kampányt.


Mi jut eszünkbe a Skodáról? Talán komoly múltja, talán az, hogy már több mint negyedszázada a Volkswagen-konszern része, talán az, hogy a nemrégiben frissült Octavia és a Superb is kedvelt családi és flottás autó, de legalább annyira kedvelt taxi is. Tudjuk a Roomsterről is, hogy kiváló taxi lehet, a Yeti és a friss Kodiaq pedig önmagukban is sokarcú modellek. De ott a Rapid is, ami önmagában egy értékarányos lejtőshátú, Spaceback néven pedig egy vagány ötajtós, a Fabia pedig 374 színkombinációjával a szürke bérautótól a stílusos kisautóig minden lehet A Citigo miniautó nem csupán városban remek, akár Horvátországba is gond nélkül le lehet vele ugrani - bizonyítottuk. Az emberek többsége talán ugyanúgy nem ismeri őket, ahogyan az emberek többsége egymást sem ismeri. Pedig minden emberben, minden autóban ott van az egyediség.
Hirdetés

A Skoda a most indított „Úton önmagamhoz” kampánnyal most egyrészt megszólítja a hölgyeket, hogy megtudja, ők mire vágynak egy autóban, ugyanakkor meg is szólaltatja őket. Nem csupán autós témákban, annál sokkalta komolyabb társadalmi kérdésekben is. Az interjúkat készítő Ábel Anita minden interjúalanyától azt kívánja megtudni, hogy mi mozgatja őket. Az érdekes kisfilmekből már most látható három az utononmagamhoz.hu weboldalán (illetve alább is), meg persze a kampány nyitófilmje is ott van, ami szintén nem hétköznapi. A Skoda persze nem csak megszólítani, kiszolgálni is kívánja a hölgyeket. Így az említett weboldalon például az is megtalálható, hogy mely Skoda márkakereskedésekben találhatók hölgy értékesítők, akikkel jó eséllyel könnyebben megérthetik magukat a hölgy vásárlók, kellemesebb élményként rendelhetnek autót. Ugyanez persze urak esetén is igaz lehet, számukra, számunkra is érdekes lehet ez az infó, ahogyan az összes kisfilm, az összes szereplő is. Ízelítőnek alább az első kampányfilmek, amilyen ígéretesek ezek, érdemes lesz időnként megnézni a később érkezőket is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?