Hollandiában már megvannak a Magyarországon gyártott kisautó új vételárai.

Már van ára az új Suzuki Swiftnek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nálunk még mindig számolják a kiskereskedelmi árakat, Hollandiában azonban már közreadták azokat. Ismerjék meg az új generációs modell indulóárait.

Csak szeptemberben lesz megvásárolható az új Suzuki Swift Európában, és így hazánkban is. Hiába gyártják már hetek óta az autót Esztergomban, a japánok megvárják, amíg mindenhol elég nagy számban lesz jelen az autó ahhoz, hogy a vásárlókat ki tudják szolgálni. Nálunk még nem véglegesítették a kiskereskedelmi árakat, mert elképzelhető, hogy nekünk külön készül egy fapados változat, amelyben nem hét, hanem csak két légzsák lesz alapáron, de ennek gyártása még nem eldöntött, azaz még várni kell rá. Ami azonban biztos, a Suzuki hollandiai forgalmazója már közreadta az újdonság ajánlott fogyasztói árainak listáját. Ezek szerint a benzinmotoros, háromajtós Base alapváltozat 10 999 euróba kerül. Aki öt ajtót akar, annak a Comfort szint kell, amelyért 13 299 eurót kell fizetni, ugyanez három ajtóval 12 799 euró. A csúcsváltozat Executive névre hallgat, és 14 199 (3 ajtó) illetve 15 499 (5 ajtó) euró szerepel az árcéduláján. A pontos felszereltségek ismeretében nem lehet közvetlenül forintra váltani ezeket az összegeket, de viszonyításként a most kifutó modellből az 1,3-as Base alapváltozatért 3 ajtóval 10 954 eurót kérnek, egy légkondis, ötajtós 1,3-asért 12 632 eurót számláznak. Előbbi esetben minimális, utóbbiban már jelentősebb a drágulás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?