Húszezer –és ez csak a kezdet!

20 400 autós véleménye az autónavigátor.hu-n

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Immár több mint húszezer autós mondta el véleményét autójáról az autónavigátor.hu-n! És közülük néhányan még nyertek is…

Már oldalunk elődjén, a hahu.hu-n is szorgalmasan gyűjtöttük a használók autójukat minősítő véleményeit, így az autónavigátor.hu bevezetéskor már közel húszezer autós véleményét ismertük! Ez a szám az utóbbi hónapban 1 200-al emelkedett, és lassan elérjük a 20 500 adatlapot. Mivel nálunk nem csupán az autósok szöveges véleményének a böngészésére, hanem sokféle összehasonlításra is van lehetőség, nyugodtan mondhatom, a „Használói Vélemények” szolgáltatásunk hatalmas segítséget ad az egyes autótípusok megismeréséhez, a vásárlásra érdemes autó kiválasztásához. Aki még nem ásta bele magát mélyebben a vélemények böngészésébe, annak röviden elmondom, hogy az autónavigátoron nem csak egy adott típus statisztikáinak áttekintésére van lehetőség, hanem rendszerünk segítségével bármilyen kiválasztás szerinti autók összevethetők. Például vetélytárs autók: milyen szempontból jobb a Golf vagy Focus? Vagy, hogy tetszik az adott autó a kategória vagy a márka átlagához viszonyítva: valóban a Polo a legjobb kisautó, vagy a legjobb VW? De akár egy kiválasztott típus különböző motorjai, kivitelei, vagy generációi is kiválaszthatóak, összehasonlíthatóak.
Sőt, a véleményt nyilvánító autóhasználók is szűrhetők, többek közt életkor, nem, lakóhely, vezetési stílus, autóhasználati szokások szerint, és akár négy ilyen kiválasztás eredménye is összehasonlítható. Tehát akár egy adott autótípus férfi–női, fiatal–idősebb, városban–hosszú úton használóinak a véleményei is összevethetőek. Így bárki kiválaszthatja például a hozzá – vagy éppen a tőle autóvásárlási tanácsot kérő ismerőséhez – hasonló autósok véleményét.
A húszezredik vélemény eléréséhez közeledve kis nyereményjátékkal köszöntöttük az autójukat minősítő olvasóinkat. A fődíjat, a Race Taxi versenyautós élményt és a LLumar autófóliázást Rakusz Zsuzsanna nyerte. Egy-egy LLumar autófóliázást nyert Csík Gabriella és Macska becenevű olvasónk. A Fővárosi Autópiac Autósmozijába nyert belépőt Endes László, Szabó Tibor, Csizmadia Zoltán, Székely Csaba, Karaszi Ferenc, Csépán Gyula, Baráth András, Pásztor Imre, Török Zoltán, Hugyecsek László, Világi János, Wellisch Alex, Varga Dávid, Gáspár Viktor, Ormos Zoltán, Sárdi János, Kovács Zoltán, Solymos András, Bánhegyi Tibor, Tardi Gábor. A nyerteseknek gratulálunk, a kérdőívet kitöltőknek pedig köszönjük!
Ha ön még nem minősítette autóját, ide kattintva megteheti!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?