Igazgatóváltás történt a hazai Mininél

Mostantól más vezeti a Mini Group Magyarországot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mini Group Magyarország korábbi márkavezetője külföldön folytatja tovább karrierjét, utódja korábban a Fordnál, az utóbbi években pedig a BMW-nél dolgozott.


A Mini Goup Magyarország vezérigazgatója Németh Balázs lesz április 1-jétől. A közgazdász szakember 2004 óta dolgozik az autóiparban, számos területen szerzett tapasztalatot elsősorban értékesítési vonalon, többek között a Fordnál, ahol a közép- és kelet-európai regionális központban töltött hét évben a vállalati értékesítés és a hálózatfejlesztés is feladatai közé tartoztak. A BMW Group Magyarország csapatához 2014 októberében csatlakozott, ahol előbb értékesítési területi vezetőként, majd az elmúlt két évben, vállalati értékesítési vezetőként tevékenykedett.
Hirdetés
Oros Attila, a BMW Group Magyarország eddigi MINI márkavezetője karrierjét külföldön, a BMW Group-on kívül folytatja tovább. „Köszönjük Oros Attilának az elmúlt kilenc év kitartó munkáját előbb a BMW marketingvezetőjeként, majd az utóbbi három évben a MINI hazai márkamenedzsereként, mely időszak alatt a brit márka rendkívül nagy növekedést ért el Magyarországon. Jövőbeni új feladataihoz sok sikert kívánunk! Egyúttal nagy örömmel köszöntjük Németh Balázst a MINI új magyarországi vezetőjeként: biztosak vagyunk benne, hogy a különböző értékesítési területeken szerzett tapasztalata hozzájárul majd a MINI márka további magyar sikereihez is” – mondta el Massimiliano Di Silvestre a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?