Így fülel le a rendőrségi drón!

Kaposvár környékén figyelték a szabálytalankodókat drónnal

Pofátlantanítás videó helyett most a drónok munkájáról érkezett videó. Pontosabban arról is, de a szokásos, fedélzeti kamerás felvételekből is közzétett a rendőrség egy újabb csokrot

Április 15-én és 16-án Kaposváron és a város környékén ellenőrizték fokozottan a közlekedőket a rend őrei, bevetve a drónjukat is. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakembereinek az akciója azt a célt szolgálta, hogy a többi közlekedőt veszélybe sodró, illetve a szabályosan közlekedőket hátrányba hozó autósokat a forgalomból kiszűrjék. A rendőröknek többek között tilos jelzésen áthaladás, záróvonal átlépés, valamint vezetés közben kézben tartott mobiltelefonozás miatt összesen 54 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést nyolc civil gépkocsi, két járőrautó és egy drón segítette, munkájukból a lenti videó ad ízelítőt. Illetve abból is, hogy a kétsávos körforgalom még mindig képes zavarba hozni néhány közlekedőt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?