Így kaptam vissza a Pénztemető Audit Spanyolországban

Ferrari replika, világháborús motor és egy gyönyörű Datsun: íme Mario műhelye Barcelona mellett!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha szándékosan keressük, akkor sem lehetett volna jobb helyre vinni az Audit tartalomgyártás szempontjából, mint Marióhoz, aki megengedte, hogy megmutassunk néhány kuriózumot a műhelyében, miközben kifizettük és átvettük a megjavított Pénztemető Audit.

Az Audi javítása sajnos nem ment zökkenőmentesen, hiszen a megfelelő alkatrészek beszerzése lehetetlennek bizonyult Spanyolország ezen pontján a rövid határidő alatt. Végül Mario - aki korábban egy ralicsapat szervizfőnöke volt, jelenleg pedig nyugdíjasként vezeti a műhelyét - saját kezűleg hegesztette meg az alumínium olajteknőt.
Hirdetés
Ám az érdekességet mégsem az Audi alatt kellett keresni amikor visszatértünk Blanesbe, hiszen egy egész csokornyi különleges jármű állt bent a műhelyben a Ferrari replikától a második világháborús, oldalkocsis motorkerékpáron át a Datsun 260Z-ig. Legújabb videónkban a végéhez közelít a spanyol túra, alább láthatjátok az útinaplónk soron következő részét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?