Ilyen lesz az új ötajtós Audi A3?

Párizsban debütál az új Audi A3 Sportback

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pár héten belül Párizsban hivatalosan is lerántja kompakt modellje ötajtós változatáról a leplet az Audi, egy ügyes kezű grafikus megálmodta, milyen lehet a következő Sportback.


A virtuel-car.blogspot.com weboldalon tette közzé Khalil Bougerra, hogyan képzeli az idei Párizsi Autószalonon bemutatkozó Audi A3 Sportbacket.
A terevezés folyamán lerövidítette a háromajtós verzió hosszú ajtóit, hogy ezzel helyet csináljon a két hátsó nyílászárónak, majd kombisan megnyújtotta a tetővonalat, s a korábbi változatok nyomán átszabta a hátsó ablakokat, így alakult ki az akár négy személy egyidejű beszállását lehetővé tevő, jellegzetes, kényelmesebb ötajtós modell. Ahogy az előző generációnál, itt is előfordulhat, hogy a Sportback valamivel hosszabb lesz a háromajtósnál, amivel nőhet a hátsó lábtér és a csomagok elhelyezésére kialakított szabad terület mérete.
Hirdetés
Ezektől a formai és méretbeli változásoktól eltekintve nem várhatunk nagy különbségeket az A3-család három- és ötajtós változatai között, feltehetően a motorválasztékot tekintve is azonos lesz a két párhuzamos modellsorozat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?