Íme a franciák új nagycsaládos SUV modelljének a beltere!

Videón a Peugeot e-5008 utastere: vajon még mindig vérbeli családszállító?

Annyi már ebből a rövid videóból is kiderül, hogy a hatalmas, elektromos SUV gáláns helykínálatot, 7 kényelmes ülőhelyet és könnyen hozzáférhető harmadik üléssort kínál, ráadásul - az elődjéhez hasonlóan - rengeteg részleten osztozik az e-3008 modellel.

Egy premier előtti videót tett közzé a Peugeot, amelyben a legújabb, felső kategóriás, elektromos Peugeot SUV belső terében nézhetünk körül. Az új modell is megkapja a Panoramic Peugeot i-Cockpit vezetőhelyet. A hatalmas, 21 colos, hajlított kijelző magában foglalja a teljesen digitális műszeregységet és a központi kijelzőt. Különleges rögzítésének köszönhetően lebegő hatást kelt, amit tovább erősít a mögötte található fémes felületű dekorációról visszaverődő hangulatvilágítás. Mindez persze a már bemutatott e-3008 SUV műszerfaláról is ismerős lehet: a jelenleg forgalmazott testvérmodellekhez hasonlóan jó eséllyel az új Peugeot SUV modellekben is leginkább a második üléssorban és amögött találunk majd különbségeket. Már nem kell sokat várni, hogy mindez kiderüljön: az új modell hamaraosan, márciusban felfedi magát és megismerhetjük az új e-5008-at teljes valójában.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?