Íme az új Mercedes-Benz GLC kupéváltozata!

Kémfotókon, de kevesebb álcában láthatjuk a várva várt GLC kupét

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kupésított fenékkel is hamarosan bemutatkozik a Mercedes-Benz globálisan legnépszerűbb modellje, a GLC szabadidő-autó. Mutatjuk a legfrissebb kémfotókat, amelyen az autó jó része már álca nélkül látható.

A hagyományos SUV változat már az utakat rója (menetpróbájáról ide kattintva olvashatsz), ám a kupésított sziluettel még mindig csak álcában fordul elő néhány példány. Ez az álca azonban egyre kevesebb, ráadásul jórészt felesleges is, hiszen várhatóan csak a tetővonal lesz igazán szembetűnően más. Az Automediánál dolgozó kémfotós kollégáink szorgos munkája is ezt támasztja alá, ráadásul még részleteket is sikerült elcsípniük, amelyek érdekesek lehetnek.
Hirdetés
Ezeket természetesen főként az autó hátulján kell keresni, ahol egy kisebb légterelő és kamu kipufogóvégek egészítik ki a lejtős ablakot. A beltérről is készült fotó, amelyen jól látszik, hogy a már ismert műszerfal marad ebben a modellváltozatban is. Bár a GLC eddig is a gyártó globálisan legnépszerűbb modellje volt, és ez a kizárólag négyhengeres motorok ellenére is csak emelkedett az új generáció bevezetésével, a Mercedes még nem közölte, hogy mikor fogják bemutatni a szintén népszerűnek ígérkező kupét. Az álca viszont egyre fogy, így véleményünk szerint már nincs sok hátra a nagy leleplezésig.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?