Ismét támadnak a traktorok

Mégis lesz újra Traktormajális

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövőre újra megrendezik Bokoron a népszerű Traktormajálist, az értelemszerűen májusban tartott, immár nyolcadik traktorünnepre a belépés díjtalan lesz.


Korábban úgy volt, hogy anyagi okokból kifolyólag nem lehet több Traktormajális, pedig Bokor kis falujában 2002 óta mind népszerűbb ünnepét ülték a veterán traktoroknak. A mai, budapesti sajtótájékoztatón viszont arról számoltak be a szervezők, hogy az ország egyik legnagyobb, mezőgazdasági és építőipari gépekre, valamint a kapcsolódó műszaki háttérszolgáltatásokra szakosodott vállalkozása, az Axiál Kft. támogatásával 2012 májusában ismét lesz Traktormajális.
Hirdetés
A hazai gépészeti hagyományok megőrzéséhez is hozzájáruló eseményt utoljára tavaly tudták megtartani nem kevesebb mint 85 traktorral és több tucat stabilmotorral - a Nógrád megye legnagyobb fesztiváljának számító eseménynek 5000 látogatója volt. A jövő évi, szokás szerint a "Csikós dombon" szervezett, VIII. Axiál Traktormajálisra a belépés ingyenes lesz, fizetni csak a parkolásért kell majd 500 forintot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?