Japánban már piacon az új Suzuki Swift

A Suzuki hazájában már rendelhető az új Swift, mutatjuk a részleteket!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nemrég még csak koncepcióként vázolták a Swift következő generációját, azonban Japánban már kész modellként hivatkoznak rá.

Néhány hete mutatta be a Swift legújabb generációját a Suzuki, ám akkor még csak koncepcióként hivatkoztak rá. A márka japán oldalán viszont feltűnt a sorozatgyártásra érett példány is, amely semmiben sem tér el a korábban bemutatottól.
Hirdetés
Az utastérben a műszerfal tetején egy 9 colos képernyő található, de az óracsoport továbbra is analóg, csupán a fordulatszámmérő és a sebességmérő között van egy apró digitális kijelző. Továbbá a klímavezérlőnél is megmaradtak a manuális gombok. Motorfronton az újdonság, hogy már csak háromhengeres motor duruzsolhat az autó orrában, 1,2 literes lökettérfogattal, és természetesen lágy hibrid rásegítéssel. Valószínűleg a külföldre exportált - így Magyarországra is érkező - modellekbe is ugyanezt 1,2-es motort építik majd be.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?