Jenson Button megválik autójától

Különleges Ford GT kelleti magát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Vélhetően nem anyagi okok miatt, de Jenson Button úgy döntött, megválik egyik ritka sportautójától. A Ford GT összesen 6 000 kilométert futott a világbajnoknál.


Sok gyűjtő van "rágerjedve" a sztárok, hírességek holmijaira, és most itt a lehetőség egy különleges portéka megszerzésére. Jenson Button jól keres, így minden bizonnyal nem anyagi okok miatt döntött úgy, hogy eladja fehér színű, kék csíkokkal díszített Ford GT sportkocsiját. A Le Mans-ban egykoron Ferrari-gyilkosként emlegetett GT40 modern kori kiadásából összesen 4 038 példány épült, 5,4 literes, kompresszoros V8-as motorral, és Button nem taposta sokáig a gázpedált, csupán 6 000 kilométert ment vele - hiába, a sűrű versenynaptár miatt nincs mindenre ideje. A balkormányos autó gyakorlatilag hibátlan állapotot mutat, és figyelembe véve a GT csekély legyártott darabszámát, illetve az eladó személyét, egyáltalán nem tűnik irreálisnak az érte kért, mintegy 43 millió forintnak megfelelő angol font.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 10:25
    Permalink

    Az rendben is van,hogy Jenson Button árulja az autóját,de ha valaki meg szeretné venni,hová kell mennie?Afganisztánba,vagy mongóliába?vagy csak egyszerüen eladó,de nem lehet elérni?Érdekes hírdetés!!!!!

Vélemény, hozzászólás?