Jöttek, láttak, trafiztak: ennyi csekket osztottak múlt héten!

Közzétették a múlt heti sebességmérő akció eredményeit a rendőrök

Nem meglepő, hogy rengeteg gyorshajtót fotóztak le a rendőrök múlt héten, pedig előre be is jelentették a fokozott ellenőrzést. Mutatjuk, hányan szaladtak mégis bele a sebességmérésbe.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kiemelt figyelemben részesítették a rendőrök a gyorshajtókat augusztus 8-14. között az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, azaz a ROADPOL legfrissebb, Speed elnevezésű akciójához csatlakozva. A számok alapján nem látszik, pedig valóban előre bejelentették az egyenruhások, hogy több kamerát visznek az utakra: aki nem hiszi, ide kattintva járhat utána.
Hirdetés
Összesen ugyanis 9568 gyorshajtással találkoztak az utak mellett kamerázó rendőrök, amelyből 2970 alkalommal meg is állították a szabályszegő sofőrt. A félreállított autósok közül 2844 fővel szemben bírságot szabtak ki, míg 126 sofőr ellen eljárást kezdeményeztek. A többi 6598 esetben nem volt lehetőségük megállítani a szabálytalankodót, ám a büntetés ekkor sem maradhat el, postai úton számíthatnak rá az érintettek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?