Kabrió is lesz ám a Mercedes-Benz C-osztályból

Így kell elképzelni a Mercedes-Benz kabrió C-osztályát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes C-osztály kupét már megmutattuk, de a kabrióról eddig nem esett szó. Jövőre mutatják be, még csak rajongói fotókon láthatjuk.


A Mercedes-Benz készülő legnagyobb nyitható tetejű kocsiját, az S-osztály kabriót maga a gyár mutatta meg egy előzetes grafikán. A hivatalos debüt még hátra van, de gyári fényképeken már láthattuk a cég legújabb büszkeségét, a C-osztály kupéját is. A kettőt összekombinálva nem nehéz elképzelni, hogy milyen is lehet utóbbi nyitott változata, a C kabrió.
Hirdetés

A rajzolóprogramok és az azt kezelő ügyes virtuáltunerek fogódzót adnak, hogy is fog kinézni Stuttgart középkategóriás nyári autója. A BMW 4 és az Audi A5 kabriók ellenfele műszakilag a zárt változatra épít. Az A205 gyári kódon emlegetett változatot csak a jövő márciusi Genfi Autószalonon láthatjuk, de Tobias Hornof képei alapján már most el lehet kezdeni az álmodozást. Az előzetes hírek szerint a C kabrió ára barátságosabb lesz az SLK-t váltó, sportosabb SLC roadsterénél.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?