Kamionon törtek az új Corvette-ek

Két kamion ütközött, az egyiknek feltépte az oldalát a Corvette-szállító

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Három Corvette tört össze egy kamion hátán, köztük egy 659 lóerős Z06. A másik kamion konténerének oldala felszakadt a balesetben.


Az autópályán ért össze két kamion Alabama államban, szerencsére semmi komoly, mindketten ugyanarra haladtak, egymás mellett. A történet egyelőre nem teljesen tiszta, annyi biztos, hogy összeakadtak, minek következtében a belső sávban haladó kamion nyitott konténeres vontatmányának oldala felszakadt. A kívül haladó autószállító is eléggé megsínylette az esetet, hát még a rajta lévő vadonatúj, még lefóliázott autók.
Hirdetés
A kamion Corvette-eket szállított, amikből a leghátsók - alul kettő, fent pedig egy - csúnyán összetörtek. Bár a takarás miatt nehéz megmondani, a hírek szerint viszont épp a leghátsó egy 659 lóerős, 6,2 literes V8-as motorral szerelt Z06. Egy ilyen Z06 indulóára alsó hangon 23,5 millió forint, így a rakományban esett kár igen tetemes. A baleset részleteiről nem tudni semmit, így megeshet, hogy valamelyik kamion defektet kapott, és ezért érhettek egymáshoz. Sérültről szintén nem tudni, de mivel egyik sem borult fel, és a fülkék sem sérültek, valószínűleg mindkét sofőr megúszta az esetet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?