Karcagnál csapott le a rendőrségi drón

A 4-es főút egyik kereszteződésében vetette be drónját a rendőrség

A közlekedésbiztonság javítása érdekében ellenőrizték a levegőből a 4-es számú főút érintett szakaszát.

A Karcagi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. augusztus 12-én délelőtt egy drónnal pásztázták a 4-es számú főút és a 4206-os számú út kereszteződését, a közlekedésbiztonság javításának érdekében. Az akció célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt. Kiemelten figyelték az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla (közkeletű nevén stoptábla) utasításának betartását, mivel az elmúlt évek tapasztalatai alapján ez az egyik legbalesetveszélyesebb közlekedési csomópont Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A rendőrök két óra leforgása alatt 4 szabálysértővel szemben intézkedtek, akik figyelmen kívül hagyták a közlekedési jelzőtáblát, és nem álltak meg az útkereszteződésben.
Hirdetés
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat! A közlekedők hasonló ellenőrzésekre az elkövetkezendő időszakban is számíthatnak.
Hirdetés
Forrás: Police.hu
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2022.08.16. at 21:01
  Permalink

  Ez a STOP táblás marhaság csak pénzbehajtás.
  Lépésben gurulsz, lábad a féken, ha kell megállsz ha nem haladsz.
  Hány világtalant látni, a kereszteződéstől bő 3!!! méterre lévő STOP tálánál megáll mert az mondták, az más kérdés hogy onnan nem látni a keresztező utat rendesen, lát amit lát és kihajt, és néha nem adja ki.
  Szerintem egyik sem volt még csak aggályos sem.
  Akinek meg nem megy az osztott figyelem, ne vezessen.

Vélemény, hozzászólás?