Később érkezik Európába a Ford Mach-E

A COVID-19 járvány miatt későbbre tolódott a Ford Mach-E érkezése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hiába adták le az ügyfelek előrendeléseiket, a Ford Mach-E csak 2021-ben érkezik meg néhány európai piacra.

A Mach-E klub tagjai Nagy-Britanniából, Franciaországból és Hollandiából jelentették, hogy az elmúlt napokban levélben kaptak értesítést megrendeléseik csúszásáról. A Ford ugyanis a világjárvány miatt kénytelen elhalasztani villanyhajtású szabadidő-autójának szállítását.
Hirdetés
Az egyik brit klubtag nyilvánosságra is hozta a levelét, amelyben a Ford részletezi, hogy az amerikai gyárleállások jelentik a fő problémát, és ezért csúszik az Európába szánt modellek kiszállítása is. Eredetileg még idén év végéig megkapták volna az első megrendelők az autóikat, ám most úgy tűnik bármennyire is igyekeznek a Fordnál, ez már csak jövőre történik meg. Ahogy a levélben is áll, 2021 elejétől folyamatosan kapják majd kézhez autóikat, azok, akik már megrendelték.
Hirdetés
Néhány hete egyébként kiderült egy pozitívum is a modellről, hiszen a mérések alapján 30 százalékkal gyorsabban töltődik a Mach-E akkupakkja, mint azt előzetesen várták. Az új adatok alapján a gyorstöltőre dugott, hátsókerék-meghajtású, nagyobb akksis Mach-E modellek 10 perc töltéssel 98 kilométerre elegendő energiát szívnak magukba, míg az összkerékhajtású változatok 94 kilométerre valót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?