Kínában kifröccsöntötték már a Volvo V90-est is

Plasztikmodellként bukott le az új nagy Volvo kombi, a V90

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Volvo S90-es szedán után V90 nevű kombi változatáról is hasonlóan szivárogtak ki idő előtt fotók. Furamód egy kínai játékgyárból.


Mint minden gyártó, így a Volvo is elkészíti termékeinek a kicsinyített, makett változatát. Az autógyáraknak az ilyen márkakép erősítő csecsebecsékkel előre kell készülniük egy autóbemutató előtt, például, hogy a fontos ügyfelek már akár a vásárlás előtt megkaphassák ajándékként leendő autójukat. Mindez persze ad okot némi visszaélésre, mert a készülőfélben lévő modelleket így ki kell adják már a megjelenés előtt külső cégeknek. Lehet, hogy a Volvo ezután más kisautó beszállítót fog választani, mert az S90-es szedán után most annak kombi változata, a V90-is miniatűrben bukott le, idő előtt.
Hirdetés


Az S90 és a Volvo korábbi kombi tanulmánya után nem mondható igazi meglepetésnek a V90-es formája. Az orr-rész egy az egyben az S90-esé, az övvonal is hasonló, a tetőívet a vadabb koncepcióhoz képest kicsit konzervatívabbra vették. A hátsó lámpa a mai V70-esen láthatóak újraelemezése, így összességében a forma kellőképpen volvósra sikerült. A V90-est csak a szedán után fogják hivatalosan bemutatni, annak premierjét meg idén év végére várhatjuk.
Fotók: CarNewsChina.com
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?