Kiszivárgott az új XC40

Lebukott a Volvo legkisebb crossovere, az új XC40

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan megérkezik a legkisebb Volvo crossover, bemutatóját alig egy hét múlva tartják. Egy bakinak köszönhetően viszont már most láthatjuk.


Kihirdették az új, praktikusnak ígérkező, az XC60-nál kisebb Volvo SUV bemutatásának időpontját. Az XC40 szeptember 21-én mutatkozott volna be a nagyvilágnak, ám egy baki miatt mindenki idő előtt láthatja az új Volvót. A hivatalos oldalakon megjelent egy rövid videó amiben tényleg csak minimálisan láthatjuk, a Volvo Hungária facebook oldalán viszont a vágatlan verziót tették közzé, így olyan részleteket is láthattunk idő előtt, amikkel csak jövő héten találkozhattunk volna.
Hirdetés

Szinte maradéktalanul meghagyták a 40.1 tanulmányautó vonalait, csak a sorozatgyártáshoz szükséges részleteken változtattak. Bent folytatódik, amit az XC90-nel elkezdtek, ám ahogy azt ígérték, több a pakolórekesz, az ajtókárpitokat is újragondolták, hogy több személyes dolgot pakolhassunk bele, de találunk megfelelő fakkot laptopnak is. Az XC40 az első Volvo a Geely-vel közös moduláris platformon, hajtásláncai között is lesz újdonság. Méghozzá az új 1,5 literes háromhengeres, amit nagy valószínűséggel elektromotorral és 7 fokozatú duplakuplungos automatával is párosítanak majd, vélhetően ezt takarja majd a T5.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?