Kiszivárogtak a Ford EcoSport Active képei

Nagy csodát nem láthatunk az EcoSport új változatán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Puma érkezésével kissé háttérbe szorult a Ford kicsi szabadidő-autója, az EcoSport. Ezen próbálnak változtatni az új, Active felszereltséggel és külsővel.

November 6-án tervezik megmutatni a nagyvilágnak az Active felszereltségű Ford EcoSportot, ám egy spanyol lap, az Autonoción valahogy az autót ábrázoló képek birtokába jutott még a bemutató előtt. Az autó elnevezése már sokat elárul. A Ford palettáján az Active utónevű modellek hivatottak az offroad hangulatot megteremteni. Már kapott ilyen változatot a Fiesta és a Focus is, talán kicsit meglepő, hogy egy szabadidő-autó miért akar még szabadidő-autóbb lenni. A képek tanúsága szerint azonban az EcoSport nem eléggé terepjárós a Ford szerint. Ezért felszereltek rá fényezetlen kerékjárati íveket és műanyag védőburkolatokat. Továbbá új felniket is kap majd a Pumánál olcsóbb szabadidő-autó. Persze ezzel nem találták fel a spanyolviaszt, sőt, Brazíliában már forgalmaznak hasonló modellváltozatot Storm néven. Bár az ennél komolyabb kiállású, már-már egy kis Raptor.
Hirdetés
Állítólag kizárólag a háromhengeres, turbós egyliteres benzinmotorral forgalmazzák majd 125 lóerővel és hatfokozatú manuális váltóval. Ám erről gyári megerősítés egyelőre nem érkezett. Habár bizonyos piacokon, például a már említett Brazíliában – ahonnan eleve származik a típus – összkerékhajtással is megrendelhető, ám Európában valószínűleg csak a fronthajtású változatot kínálják majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?