Környezetbarát márkakereskedést épít a Wallis

3 milliárd forintból épül a BMW környezettudatos márkakereskedése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csaknem 3 milliárd forintból környezettudatos BMW-szalont épít a Wallis Motor Pest a fővárosban. A hatalmas bemutatóteremre napelemes erőmű is kerül.


Nem csak hazánk, Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb BMW központját hozza létre a Wallis Motor Pest Kft. A már javában zajló építkezésből szeptemberre ötezer négyzetméteres komplexum nő ki Hungária körúton. A kereskedés energiaszükségletének 30%-át házi naperőművel biztosítják, és az elektromos autók töltőit szintén a Wallis csoporthoz tartozó ALTEO zöld energiájával látják majd el.
„A kivitelezési munkák január elején kezdődtek meg, és ezzel olyan központot hozunk létre, amely a közép-európai régióban egyedülálló méretű, kialakítású és egyaránt megfelel majd a BMW legújabb nemzetközi építészeti és műszaki standardjainak, valamint a megrendelő sokéves autós tapasztalatának és igényeinek is. Az átadást szeptemberre tervezzük, az ügyfeleink előtt várhatóan szeptember 22-én nyílik meg az új márkakereskedés” - tudtuk meg Antal Péter ügyvezető igazgatótól.
Hirdetés

A Wallis Motor Pest Kft. legújabb BMW szalonjában 16 új és 6 fiatal BMW Prémium Selection használt autót, a BMW motorkerékpár bemutató teremben 16 motort, a Mini épületében pedig 8 új autót tudnak majd bemutatni, miközben a kültéri, fedett terület 20 új gépjármű kiállítására nyújt lehetőséget.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?