Krétarajzon az új Lancia Ypsilon

Hamarosan három új Lancia modell érkezhet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Várhatóan jövő nyáron már kapható lesz az új Lancia Ypsilon, amely szakít a korábbi háromajtós hagyománnyal. További két modell van még előkészületben.


Egy karácsonyi üdvözletes minisite-on tett közzé a Lancia két fehér krétarajzot, amin az új Ypsilon, és a hűtőmaszkja látható. Persze, ne legyenek kétségeink, a fejlesztési munkálatokkal már régen túl vannak ezen a ponton, olyannyira, hogy november elején Lengyelországban fotózta valaki az álcázott tesztautót. Akkor még trükknek is vehettük az ötajtós felépítményre való utalást, ám most a krétarajzon is egyértelmű, hogy plusz két ajtót kap a majd Lengyelországban készülő kisautó. A kellemes ünnepek tolmácsolásán kívül a minisite szövege arra is utal, hogy további két Lancia modell várható a közeljövőben: a Thesis-utód Thema a Chrysler 300C, míg a korábban PSA-rokon Phedra luxus egyterű a Chrysler Town & Country alapjain érkezhet. A FIAT nem titkolja, hogy a közös, pusztán apró külsőségeikben eltérő Chrysler-Lancia típusokkal tekintélyes összeget szeretne megspórolni, miközben egyik márkának sem kell eltűnni a piacról. Hogy ez a taktika mennyire lesz üzletileg sikeres, még nem tudható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?