Kupét hozott a BMW Párizsba

A BMW az X2 tanulmányautót mutatta be Párizsban, az X1 kupéváltozata lehet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyik hiányzó láncszemük előfutárát láthattuk a Párizsi Autószalonon, a BMW X2 a szabadidő-autók listájának elején tömi majd be a rést.

Páros számozású tanulmányautót hozott a BMW idén a Párizsi Autószalonra, az X2 tehát kupé modell. Viszont egyelőre csak tanulmányként mutatkozott be, állítólag két év múlva érkezhet a sorozatgyártású verzió. A BMW X2 tanulmányautó formajegyei természetesen mind a márkától megszokott részletek, de a vesékkel összefolyó lámpatestek érdekes módon elmaradtak.
Hirdetés
Furcsán hatnak még a matt ezüstre fényezett koptatóelemek is, bár ahogy a Kiától már láttuk az új Soul Turbón, ennek a divatnak is új szintjére igyekeznek a gyártók. A sorozatgyártott X2-ről egyelőre annyit tudni, hogy nagy valószínűséggel az X1 alapjaival és hajtásláncával fog osztozni, így az X2 kupé szabadidő-autó is fronthajtással érkezhet. Természetesen xDrive összkerékhajtással is elérhető lesz, valamint suttognak egy hergelt M-es kivitelről is, ami megrángathatja a Mercedes-AMG GLA 45 bajszát is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?