Kuplung nélküli, mégis különleges autó a VW Találkozó nyereménye

Idén is lesz Volkswagen Találkozó, Beetle-t lehet nyerni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A 2012 óta minden ősszel megrendezésre kerülő Volkswagen Találkozó nyereményautója idén először nem Golf, de mégis rokon modell, egy Beetle.


A Volkswagen hazai képviselete első ízben 2012 őszén rendezte meg a márka nyílt napját, az akkor még Golf-találkozó névre hallgató eseményt. A helyszín, azaz a Hungaroring és az őszi időpont azóta is változatlan, ám ma már a márka összes modelljének rajongótáborát várják, az évek során ugyanis Volkswagen Találkozó néven teljes márkanappá nőtte ki magát az esemény. Az idei dátum szeptember 22, amit már most érdemes felírni. Nem csak azért, mert idén is millió színes és érdekes program várható, hanem azért is, mert idén sem marad el az elmúlt évekből megszokott nyereményautó.
Hirdetés

Az első évben Golf I-gyel kezdtek, majd tavaly már egy Golf VI-ot sorsoltak ki. Mindenki azon morfondírozott, vajon idén már az aktuális Golf VII lesz a nyereményautó? Azonban a szervezők csavartak egyet a sztorin, hiszen ma már a találkozó sem csupán a Golfról szól, így az idei nyereményautó, amit szokás szerint a Das WeltAuto ajánlott fel, egy első generációs, 1,6 literes, 102 lóerős, 8 szelepes benzines Beetle, aminek ráadásul két különlegessége is van. Az egyik, hogy automata váltós, a másik pedig, hogy csupán 43 ezer kilométert futott. Ahogyan a tavalyi nyereményautót, úgy az ideit is "egyszámjátékkal" lehet megnyerni, magyarán az viheti haza, aki a legkisebb olyan egész számra tippel, amire senki más.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?