Lamborghini Aventador rendőrautó Dubajban

700 lóerős autót kaptak a rendőrök

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Dúl az egymásra licitálási és a mutassuk meg, hogy nekünk ilyen autóra is fussa láz az arab világban, és ez a rendőrökre is vonatkozik.

Alig néhány napja Lamborghinit kapott a dubaji rendőrség, bár a drivearabia.com szerint a 300 ezer eurós (90 millió forintos) és 700 lovas Aventador szupersportkocsi inkább lesz turisztikai látványosság, mint szélvészgyors, bőven 300 km/óra feletti tempóra képes elfogóautó és visszatartó erő az egyre durvább gépekkel vagánykodók ellen vívott csatában.Az is szempont lehetett a magyarországinál némiképp irracionálisabb beszerzési eljárás során, hogy Abu-Dzabinak Nissan GT-R zsarukocsija (is) van. Mondjuk a dubaji zsarukat eddig sem kellett sajnálni, hisz Dodge Chargerrel meg Chevy Camaróval flangálhattak.
Hirdetés
A V12-es Aventador LP700-4 egyébként semmiképp sem arra való, hogy fényhidat biggyesszenek a tetejére, de hogy a másik oldalról is megközelítsük a Lamborghini és a rendőrség kapcsolatát, az alábbi videót érdemes megnézni. A rövidfilm története röviden annyi, hogy az egyenruhás túl hangosnak találta az autót, s megkérte a sofőrt, hogy ne nagyon adjon gázt, mert megijednek a népek...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?