Látványos képeken oltják a kigyulladt kamion-pótkocsit

Étolajat szállító kamion pótkocsija égett porig, íme a fotók az esetről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Látványos fotókat tettek közzé az MTI-n, egy kamion pótkocsija kigyulladt és percek alatt semmivé vált: csak a szerencsén és a sofőr gyors reakcióján múlt, hogy nem sérült meg senki. Mutatjuk, hogy mi történt!

Kigyulladt egy étolajat szállító teherautó pótkocsija ma reggel az M9-es autóút dunántúli oldalán, a Bogyiszlói lehajtó közelében. A sofőr gyorsan észrevette a vészhelyzetet és azonnal lecsatlakoztatta a pótkocsit, majd riasztotta a tűzoltókat. A szállítmány jellegére tekintettel még az esős időben is komoly erőforrásokra volt szükség a lángok megfékezéséhez.
Hirdetés
Az útszakaszt teljes egészében lezárták, a helyszínre a bajai, a szekszárdi és a paksi hivatásos, valamint a tolnai önkormányzati tűzoltók érkeztek, akik négy vízsugárral körülhatárolták a lángokat. A tűzoltók ezt követően információink és a fotók alapján tűzoltóhabra váltottak, négy habsugárral fékezték meg a tüzet. Az oltást a TEOL értesülései szerint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?