Látványterven a Ferrari új hiperautója

Új kihívót kap a Aston Martin Valkyrie

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az olasz sportautógyártó ezúttal egy igen mutatós látványtervvel rukkolt elő. Az új hiperautójukkal az Aston Martin Valkyriet szorongatnák meg.


Az év korábbi szakaszában a Ferrari már felfedte, hogy a hiperautójuk következő generációja három-öt év múlva várható. Amíg a nagyközönségnek semmi információja nincs, hogy milyen formát fog ölteni az új autó, addig az olaszok szeretnék az Aston Martin Valkyrie és a Mercedes-AMG Project One riválisaként elképzelni. A Valkyriehez hasonlóan a látványterveken szereplő P3 Scuderia Baldini is nagyon kicsi utastérrel rendelkezik, amit kizárólag üveg borít.
Hirdetés

Nem rendelkezik hagyományos oldalsó tükrökkel, helyettük két kis kamerát helyzetek el az első kerékíveken, amik a kabinban lévő képernyőkön jelenítik meg a mögöttes környezetet. Az autó első részén az alacsonyra húzott orr két karcsú, vízszintes fényszórót tartalmaz, amelyek két nagy légbeömlő közepén ülnek, hasonlóan a McLaren 720S-hez. A hátsó részen két oldalt pedig akkora légbeömlő nyílásokkal rendelkezik, amelyek a középen elhelyezett motort táplálhatják a szükséges levegővel. A méreteket elnézve nem kevés oxigénre lesz majd szüksége.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?