Lopott Bentley-vel törte ki a kereskedés ajtaját

Betörtek egy autókereskedésbe, és a szalonban álló Bentley-t használták a kijutáshoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Akár a Tolvajtempóba is beleillene az a jelenet, ami Michiganben történt pár napja. Egy banda egymás után két kereskedést tört fel, egy Bentley-vel áthajtottak az üvegfalon.

Filmbe illő sorozatos autólopást hajtott végre egy csapat Michiganben. A második állomásuk a Tolvajtempóban is szerepelhetne, ugyanis egy nagy értékű, 40 000 dollárért hirdetett Bentley Continental GT-t fújtak meg. A rablást a helyi Hyundai kereskedésnél kezdték, ahol egy új Palisade, egy Genesis G70, egy Chevy Impala és egy Ford Fusion kulcsait szerezték meg és léptek le velük. A hév azonban elkapta őket és a banda egy további használtautó kereskedésbe is betört.
Hirdetés
Érdekes taktikát választottak, mind a négy zsákmányolt autóval egyszerre álltak meg a helyszínen. Az autókat kint hagyták, betörték a kereskedés ajtaját és szétszéledtek, hogy megtalálják a szalon közepén álló Bentley kulcsát, persze a biztonsági kamera mindent rögzített. Szerencséjük volt, de a taktika nem volt a legjobb, ugyanis

a GT-t használták arra, hogy kitörjék a kereskedés üvegfalát.

Fönn is akadt az egyik oszlopon, de ezen egy nagyobb gázadás segített, viszont a dupla üvegezés szilánkjai és a merevítők vélhetően az autó összes elemén okoztak károkat. A Bentley különleges fényezésére való tekintettel a javítás akár az autó értékének a negyedét is kiteheti. A rablás egész hatékony volt, az autók közül csak egyre bukkant rá a rendőrség, a Ford Fusiont hátrahagyva annak tolvaja el tudott menekülni, így a többi négy autót még keresik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?