SUV landolt a ház tetején, újabb lehetetlen balesetet Amerikában

Az első emeleten állt meg a SUV, miután vélhetően a szemközti dombról ugratott egyet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Egyesült Államokban minden héten történnek bizarr balesetek, a napokban viszont saját magukra is rálicitáltak az amerikaiak. Kaliforniában ugyanis sikerült egy SUV vezetőjének egy családi ház első emeletébe ütköznie.

A tűzoltók sem akarták elhinni első körben az esetről szóló bejelentést, de a helyszínre kiérve szembesülniük kellett a valósággal, valóban nem tréfálkoztak velük. A kaliforniai Sacramento közelében történt eset egyelőre nem tisztázott körülmények között történt, de valószínűleg a házzal szemközt fekvő domboldalról sikerült a nem mindennapi mutatványt végrehajtani, ezt a teóriát pedig az igencsak meggyötört kerítés is alátámasztja.
Hirdetés
Talán mondani sem kell, hogy a speciális esetet különleges mentési procedúrával kellett megoldani. A mentőegységek először rögzítették a tetőszerkezetet - ezzel együtt a járművet is - és csak utána kezdték meg az autóban rekedt személy mentését. A legutóbbi információk szerint a sofőr meg is sérült, ám azt nem részletezték milyen súlyosan. Szerencsére a lakásban tartózkodók közül mindenki megúszta ép bőrrel a balesetet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?