Már a Marson is vezethetünk BMW-t

BMW X3-mal csapathatunk a Marson

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

360 fokos virtuális valósággal kalauzol el minket a BMW a Vörös Bolygóra, hogy ott tapasztalhassuk meg, milyen érzés az új BMW X3-mat vezetni.


A BMW nem kispályázik, rögtön a Marsra küldte az új BMW X3 jelenlegi kínálatának sportos csúcsváltozatát, az M40i-t. Na persze nem a valóságban, a mostoha körülmények között még a 3,0 literes turbós sorhat sem menne sokra, de a virtuális világban most 360 fokos túrát tehetünk a Vörös Bolygón. Ennél menőbb reklámot még nem látott az autóipar új modellhez. Nem érdekes, hogy virtuális sofőrünk kesztyűben is tudja kezelni az i-Drive érintőképernyőjét, a navigáció még a Marson is tudja az útvonalat és a vészfék-asszisztens a Föld gravitációjának harmadánál is tökéletes működik. Mert, hogy bármikor felbukkanhat egy másik X3 arrafelé, ugye. A lényeg az ötlet, és bizony könnyen magába szippant az interaktív kaland.
Hirdetés

Az új X3 M40i egyébként 360 lóerőt és 500 Nm nyomatékot rejteget gépházteteje alatt. Fölé már csak a hamarosan debütáló X3 M érkezik, amit többször lekaptak tesztelése során a Nürburgringen. 2020-ban már dobhatja a köbcentiket a BMW vadiúj SUV-ja, vagyis pontosabb SAV-ja, ugyanis várhatóan érkezik a teljesen elektromos változat. Addig azonban tegyünk egy túrát a Mars kietlen vidékén, majd száguldjunk át egy alagúton az önvezető móddal és előzzünk kéz nélkül Marsjárót az új BMW X3-mal. Megéri!

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?