Már Androiddal is nyithatók a BMW-k

A BMW kulcs-alkalmazása már Androidra is elérhető

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Eddig csak Apple eszközökre volt elérhető a Digital Key Plus applikáció, amely teljes értékű autókulccsá teszi az okostelefonokat.

Az összes lényeges kulcs-funkciót tartalmazó program egyelőre csak néhány újabb Androidos telefonnal kompatibilis. Így a Samsung S23+ és Ultra, a Google Pixel 7 Pro és néhány korábbi Samsung és Google modell képes fogadni – közös pont, hogy az operációs rendszernek legalább a 13.1-es verzióját kell, hogy futtassa a telefon. Az Iphone-ra már 2021 óta elérhető alkalmazás a BMW szerint mostanra tökéletesen biztonságos. Szélessávú, kis hatótávolságú rádiójeleket használ, így a gyártó szerint lényegében megszűnt annak a veszélye, hogy a jeleket külső forrás zavarja, vagy elfogja.
Hirdetés
Az alkalmazás Androidos változata egyelőre csak a 2022 novembere után gyártott BMW-kkel működik, de a gyártó azt ígéri, hogy valamikor később a távolról frissíthető programot tartalmazó korábbi típusok is indíthatóvá válnak majd az új applikációval.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?