Már az Opel Karl is lehet ecoFLEX

4,1 literes fogyasztással jön az Opel Karl ecoFLEX

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A stop/startnak hála a legkisebb Opel, a Karl ecoFLEX változata jobban fogyaszt, mint eddig bármelyik. Emellett van új fedélzeti rendszer is.


Bár hozzánk csak jövő évben érkezhet meg, de most itt egy újabb változat a legkisebb Opelből, a Karl miniautóból. Tőlünk nyugatra úgy viszik, hogy hozzánk és a régiónkba nem is jut belőle, persze az Opelnél nem állhat meg a termék továbbfejlesztése.
Hirdetés
Mire hozzánk elér, már lesz ecoFLEX változata is, ami az eddiginél takarékosabb üzemet ígér. Az alapváltozatnál drágábban, de még épp a mágikus 10 ezer eurós határ alatt, 9950 euróért (3,075 millió forint) kínálják Németországban a spórolós változatot. Motorja ennek is 1,0 literes, háromhengeres Ecotec, 75 lóerővel. A stop/start rendszerrel viszont csak 4,1 liter benzint kér vegyesben, amivel 94 g/km a szén-dioxid kibocsátása. Ősztől már a Karlhoz is elérhető az OnStar személyes kapcsolati és szerviz asszisztens, valamint az IntelliLink infotianment rendszer is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?