Már kihúzható szobát is akaszthatsz a vonóhorgodra

Nincs kerék és megkötések, viszont van egy mobil szobád

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Oda viszed, ahová akarod, tágabb tartományban használható, mint egy lakókocsi, és nincs semmiféle megkötés. A Hitch Hotel egy komfortos mobil szobát kínál az autódra.

Kétszemélyes szobaként szolgálhat a Hitch Hotel, méghozzá ott, ahol szeretnéd


Különleges megoldás érkezett, aminek a kirándulni és főleg lakókocsival nyaralni szeretők örülhetnek. A Hitch Hotelhez hasonlót még nem láttunk, a csöppet aerodinamikusra vett vonóhorogra szerelhető doboz sokkal több annál, mint elsőre tűnik. A nagyjából egy méter hosszú, alapvetően tárolódoboznak használható felszerelést álló helyzetben közel háromszorosára lehet tágítani, vagyis nyújtani, kihúzni, mint egy fiókot, és ezzel egy kétszemélyes szobát kapunk.

Állítólag bármilyen autó elbírja, mondjuk az alapból is farnehéz smartban nem bíznánk; állítólag a Hitch Hotel nem túl nehéz


Hirdetés

A Hitch Hotel felállítása alig egy percet vesz igénybe, ám azért nem árt figyelni, hogy a talaj vízszintes és egyenletes legyen. A szobán két ablak és egy jókora ajtó is helyet kapott, maga a doboz pedig könnyű, de erős alumínium ötvözetből készül, szigetelt, így a legtöbb időjárásnak ellenáll. A szobában van USB és 12 Voltos csatlakozó, valamint tetőablak is. Mivel nincs kereke, így lényegében csak egy hosszabb rakománynak számít, nincs sebességkorlát általa, és az egyméteres túlnyúlás magasabb autóknál még mélygarázsban sem lesz útban. Az ára valamivel egymillió forint alatt kezdődik, az őszi kirándulószezonra már le is szállíthatják a megrendelt darabokat.

Fontos, hogy egyenletes legyen a talaj, különben a szerkezet megszorulhat, de alapvetően ott tesszük le, ahol szeretnénk

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?