Már megint: videón a következő BMW X1-es

Az idén bemutatkozó BMW X1-est még mindig a Nürburgringen tesztelik

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Állítólag hosszú tengelytávú változat is lesz belőle és talán már a Frankfurti Autószalonon dobogóra állhat a második szériás BMW X1-es.


Az X1-esről már megírtuk hogy alapvetően fronthajtásos lesz és lesz belőle hétüléses is, sőt láttuk már korábban is videón, ahogy a Nürburgringen köröz. Most mégis közzé tesszük ezt a frissebb filmet, mert az elmúlt jó egy évben sokat fejlődött a prototípus.
Hirdetés

A tesztpilóták nagy sebességgel kenik a bajor prémiummárka legkisebb suvjának. A fejlesztés végső szakaszában már a várhatóan végleges formájú fényszórókból és a hűtőmaszkból is többet lehet látni. Eddig nem volt világos, hogy miként férhet meg egy hosszított X1 a kínálatban, de a legfrissebb hírek szerint a második generáció kisebb lesz elődjénél. A harmadik szériás új Miniktől és a BMW 2-es Active Tourertől kölcsönkapott UKL platformra fog épülni. A rugalmas építőkészlettel az is lehetővé válik, hogy hosszabb változatban is készülhessen. Az új X1-nél ez is feláras lesz, mint az xDrive összkerékhajtás. Ha jók a kiszivárogtatott információk, akkor a kereskedésekbe jövő év elején kerülhet az X1-es, a bemutatóját meg már valamikor idén megejthetik, az első hivatalos részletfotóira nyár végén számíthatunk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?