Már önjáró a legdurvább utcai Merci

Mercedes-Benz SLS AMG Black Edition

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Voltaképpen minden részlete titkos, pontosabban még nem ismert, de az biztos, hogy a Mercedes-Benz SLS AMG Black Series hamarosan érkezik.


A Black Series amolyan házon belüli pofozkodás: nem elég, hogy az AMG kivitelek eleve a leggyorsabbak és a legerősebbek a Mercedes-Benz kínálaton belül, szükséges, hogy legyen köztük is egy amolyan alfa-hím. Most az SLS AMG van éppen soron, hogy szinte kompromisszummentesen alakuljon át a sebességélvezet érdekében. Egyelőre csak az álcázott tesztautó bizonyítja, hogy Stuttgartban dolgoznak a projekten, a műszakai adatok csak tippelhetők. Bennfentesek szerint a jelenleg 571 lóerős, V8-as motor 650 lóerővel várható, de nem lenne meglepetés, ha még többet préselnének ki a bevallottan komoly tartalékokkal rendelkező gépből. A karosszéria levetkőzi elegáns mivoltát, a durva szélesítések, légterelők megjelenése garantálható, akárcsak a mostani, elöl 19, hátul 20 colos felniknél nagyobb kerékméret, mert a kémfotó tanúsága szerint ezek igencsak csenevésznek tűnnek a szélesített járatokban. A bemutató pontos időpontja nem ismert, az SLS AMG Black Series premierjére azonban jövőre várhatóan sor kerül.

Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?