Még lejjebb merészkedik az Infiniti

Kompakt Q30-as tanulmányt mutat be az Infiniti Frankfurtban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Nissan komolyan versenybe küldi prémiummárkáját az európai piacon is, az idei Q50 szedán premierje után Frankfurtban bemutatják a Q30 tanulmányt, amely a márka kompakt modelljének az előfutára.


Az Infiniti egyértelműen az Audi-BMW-Mercedes trió gyümölcsösébe akar befészkelni - mutatja ezt egyértelműen a bővülő modellpaletta. Igaz, még sok feladat áll a japánok előtt, a német prémiummárkák évente hoznak létre új autókategóriákat. Ezt a versenyt az Infiniti nem fogja bírni, de olcsóbb és jó minőségi termékeivel vonzó alternatívát kínál mind az európai, mind az amerikai piacon.
Az Infiniti Q30 Conceptről csak kedvcsináló vázlatot jelentetett a márka, ezt minden bizonnyal követik majd részletesebb illusztrációk, ahogy közeledik a szeptemberi szalonnyitó.
Hirdetés

A Q30-as a tavalyi LE Conceptnél agresszívabb külsőt kapott, de az igazi különlegessége az, hogy ez az első Infiniti modell, amelynek a megszületésében részt vett és részt vesz az aktuális Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel. Az erőteljes dizájn - amely láthatóan az Essence, Etherea és Emerg-e tanulmányokra épül - nem véletlen, a márka határozottabb versenyt kezd a piacon, ahol elsősorban a fiatal, tehetős vevőket szólítja meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?