Még több prémiumot ad a Ford, bővül a Vignale-kínálat

Négy új Vignale modellt is villantott Genfben a Ford

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A tavaly óta rendelhető Mondeo Vignale mellé további modellekkel egészült ki a Ford prémiumsora a Genfi Autószalonra.


Az eddig és még idén is csak négyajtósként, valamint kombiként kapható Mondeo Vignale jövőre ötajtósként is rendelhető lesz, a Genfi Autószalonon pedig már ki is állította ezt a verziót a Ford. Mellette pedig további három Vignale modellt, a már ugyancsak rendelhető S-MAX Vignalet és a később piacra lépő új Kuga és a vadonatúj Edge modellek Vignale változatát.
Hirdetés

A Vignale receptje a szokásos: az adott modell palettájának csúcsmotorjaival kérhető a nem csupán fényűző felszereltséget jelentő, hanem a műszakiság finomítását is adó szint. A Vignale modellek futóművükkel, aktív zajkioltórendszerükkel is különböznek az alapjukat adó modelltől. Azon túl, hogy üléseiket és műszerfalukat a tömeggyártók körében a legnemesebbnek számító bőrkárpit borítja, egyéb speciális szolgáltatások is járnak hozzájuk. Ilyen például az ingyenes autómosatás a márkaszalonokban, de a speciális, csak a Vignale-tulajdonosoknak kínált utazási ajánlatok is említhetők.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 07:33
    Permalink

    Prémium kivitelű egyterűekből nincs nagy választék, az tény. De egyébként abszolút nem érzem az átütő erőt ezekben a Vignale-verziókban. Kár, hogy az amerikai Ford központban minket, európaiakat csak ennyire becsülnek – ott Lincoln van, mi meg szégyenszemre Vignalézzünk. Irgum-burgum:)

    Az Edge pofás, egy jó kis Amerika-Európa vegyesfelvágott.

Vélemény, hozzászólás?