Megmutatták az új Hummer körvonalait

Egy rövid ízelítő videó végén felbukkannak az új Hummer vonalai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már tudjuk, hogy villanyhajtású és ezer lóerős lesz az új Hummer, de most további információkat csepegtettek róla.

Már május óta tudhatnánk, hogyan fog kinézni az új Hummer, ám a járvány keresztülhúzta a terveket, így őszre halasztották a GMC logója alatt érkező terepjárót. Vagy inkább pickupot? A most felvillantott előzetesben oldalról láthatjuk az autót, korábban pedig az orrát mutatták meg. A rövid kis videóból azonban kiderül még néhány dolog, hiszen címszavakkal vetítik előre, mire számíthatunk. Például több részletben eltávolítható tetőre. Aki figyelmesen nézi a videót egy prototípus összeszereléséből is elkaphat egy pillanatot, ahol tisztán látszik, milyen is lesz ez a tetőmegoldás.
Hirdetés
Ugye azt már eddig is tudtuk, hogy 1000 lóerős lesz a villanyhajtású Hummer. Most felvillantottak más számokat is. Elárulták, hogy

3 másodperc alatt gyorsul 60 mérföld/óra tempóra, brutális a nyomatéka és szupergyorsan tölthető, ami nem mellékes, hiszen elektromos lesz.

Emellett izgalmas üzemmód nevekkel is kecsegtetnek, viszont a gyártás csak 2021 őszén indul majd. Nézd meg te is az ízelítő videót!
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?