Megnyílt az idei Oldtimer Show!

Mutatunk egy kis kedvcsinálót az idei Oltimer Show-hoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Láttad már élőben a Ford első modelljeit, vagy kicsontozott Porsche 911-et? Ha még nem, de szeretnéd, akkor irány a Vasúttörténeti Park, megnyitott a 2018-as Oldtimer Show!


Ha még nincs programod a hétvégére, most adunk egy tippet arra, hogy minőségi autós történelemmel töltsd. Tegnap délután megnyitott a 2018-as Oldtimer Show, változatlanul a Vasúttörténeti Parkban. Az ikonikus helyszín évek óta tökéletes környezettel szolgál a klasszikus és veteránautóknak, idén pedig több újdonsággal is bővül a kiállítás. Most először még tuningautók is érkeznek a külső helyszínekre, ám az igazi ínyenceknek érdemes egyenesen a fűtőház felé venni az irányt.
Hirdetés

Az idei Oldtimer Show-ra minden eddiginél több külföldi kiállító érkezett, összesen 11 országból hoztak gyönyörű állapotú veteránokat és youngtimereket. Van Porsche-részleg, egy halom klasszikus Opel, Fordok a gyártás legelejéről, de Henry Ford legelső robbanómotoros járművének a másolatát is meg lehet nézni és hallgatni. Érdemes figyelni, ugyanis többször be fogják indítani a rendezvény alatt. Van autóépítés is, méghozzá egy Datsun Z-t raknak össze a kiállítás három napja alatt. A program felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kellemesnek ígérkezik, a legfiatalabbaknak készültek állatsimogatóval, az idősek pedig a klasszikus játékok, rádiók, kerékpárok és motorok felett is nosztalgiázhatnak. A parkolás ingyenes, a külső helyszínek szellősek és kiváló időjárás ígérkezik. Az autók mellett természetesen temérdek klasszikus mozdony, vagon és vonat is megtekinthető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?