Megvillantották az új BMW 7-es orrát

Moziterem is lesz az új 7-es BMW-ben!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néhány hetet még várni kell az új BMW 7-es debütálására, viszont áprilisban egyszerre mutatják meg a tisztán villanyhajtású testvérével, az i7-tel.

Az első nyilvánosságra hozott képeken még sötétbe burkolódzik a legtöbb részlet, de az már biztos, hogy az új 7-es is hatalmas veséket kap. Emellett a gyáriak szóhasználata szerint a limuzin „újraértelmezi a kör alakú ikerfényszórók jellegzetes stílusjegyét”, ami a képeket elnézve azt jelenti, hogy a köröknek búcsút inthetünk. Szintén elárulták az ízelítő képek, hogy a vesék, tehát a hűtőmaszk kerete a 7-esen világítani fog. Az utastérről annyi infó került elő, hogy ívelt kijelzőt kap a luxuslimuzin a műszerfalra, az ajtókon pedig egy újfajta, világító funkciócsík húzódik végig, Érkezik még új fejlesztésű panoráma üvegtető, hátulra ráadásul moziélményt ígérnek. A Theatre Screen a tetőkárpitból lenyílva ad 31 colos átmérőjű képernyőt, 32:9 arányú panorámaformátumot és 8K felbontást. Így a hátsó utasok akár a kedvenc streaming szolgáltatójuk kínálatából válogatva élvezhetik mozizva az utazást. Kíváncsian várjuk, hogyan fog ez kinézni a valóságban!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?